Over Erbo Metselwerken

Erbo Metselwerken B.V. is een relatief jong bedrijf. Het is ontstaan in 2011 na het faillissement van Wibo Lochem B.V. Wij zijn gespecialiseerd in metsel-, lijm-, voeg-,en steigerwerk. Wij zijn een nuchtere onderneming met oog voor kwaliteit en vakmanschap. Het belang van onze klanten staat bij ons voorop en afspraak is afspraak. Wij werken momenteel met zo’n 35 werknemers. Daarnaast werken wij ook samen met collega’s onderaannemers. Onze opdrachten variëren van enkele woningen tot grootschalige woningbouw- en utiliteitsprojecten. Het werkgebied is heel Nederland.

Direct naar

Diensten van Erbo Metselwerken

Onze werkzaamheden bestaan uit lijmwerk, metselwerk, voegwerk en steigerwerk. Het lijmen omvat een breed scala aan te verwerken producten, zoals kalkzandsteen. Elementen en blokken, gasbetonblokken, vellingblokken, etc. Voor het lijmen maken wij gebruik van onze eigen Warrybok lijmkranen. Het metselwerk kan en wordt in verschillende verbanden gerealiseerd, zoals halfsteens-, wild-,  Klezoor-, ketting of Noors verband, etc.

Daarnaast verzorgen wij het voegwerk, waardoor onze opdrachtgever een aanspreekpunt heeft voor de verschillende disciplines. De laatste jaren wordt steeds meer gebruik gemaakt van het zogeheten pointmasteren of doorstrijken in plaats van het traditionele voegen. Voor het steigerwerk maken wij gebruik van onze vaste steigerbouwbedrijf.

Projecten

Opdrachtgevers

Neem contact op met info@erbometselwerken.nl of bel naar 0651791023